Cumpărare Dicționar SIGN

IMPORTANT! Citiţi cu antenție Descrierea Dicționarului și Termenii și Condițiile înainte de a comanda. Prin inițierea unei comenzi, finalizarea și plata produselor confirmați că ați primit informațiile necesare și că sunteți de acord cu toate condițiile specificate.

 

Preturile sunt valabile astazi, 18.02.2019. Oferta noastră poate fi modificată în orice moment.

Pentru a folosi dicționarul veți urma următoarele etape: completarea formularului de comandă, efectuarea plății, copierea dicționarului de pe acest site și înregistrarea on-line a dicționarului. Întregul proces poate dura între 15 minute și câteva zile, în funcție de modalitatea de plată aleasă.

În funcţie de personalitatea juridică și țara în care aveţi domiciliul sau sediul diferă modalităţile de plată şi de facturare.
Vă rugăm să alegeţi corect una dintre opţiunile următoare. Comenzile completate greșit vor fi anulate.

 

ROMÂNIA

Acest formular de comandă este destinat exclusiv:

  • persoanelor fizice cu domiciliul în România
  • persoanelor juridice cu sediul în România
Inițiază comanda din ROMÂNIA

STRĂINĂTATE

Acest formular de comandă este destinat exclusiv:

  • persoanelor fizice cu domiciliul oriunde în afara României
  • persoanelor juridice cu sediul în afara Uniunii Europene
  • persoanelor juridice neimpozabile cu sediul în Uniunea Europeană

NU vindem dicționare persoanelor juridice impozabile din Uniunea Europeană, care sunt înregistrate în scopuri de TVA intracomunitar. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Inițiază comanda din STRĂINĂTATE
 

Puteți cumpăra și folosi dicționarul în doar 15-20 minute plătind on-line, securizat, cu aproape orice card bancar, indiferent de moneda în care este emis, prin PayPal. NU este necesar să aveți sau să creați un cont PayPal pentru efectuarea plății. Dacă nu aveți card, puteți plăti prin virament bancar. Alegeți una dintre cele două opțiuni de mai sus pentru a continua.

Plată securizată prin PayPal