Cumpărare Dicționar SIGN

Visa Cumpărați și folosiți dicționarul în doar câteva minute plătind on-line cu cardul bancar Visa Visa, Mastercard Mastercard sau Maestro Maestro. Plata se realizează securizat prin procesatorul  Paylike Paylike iar noi nu avem acces la informațiile despre cardul dvs.

Veți urma următoarele etape: (1) completarea formularului de comandă, (2) efectuarea plății, (3) copierea dicționarului de pe acest site și înregistrarea on-line a dicționarului. Întregul proces poate dura între câteva minute și câteva zile, în funcție de produsele şi de modalitatea de plată alese.

Alegeți produsul: *


Alegeți cantitatea:

Dicționar SIGN v7.1 cu 7 limbi străine pentru utilizatori individuali. Fiecare dicționar conține toate cele 7 limbi: engleză, germană, franceză, maghiară, spaniolă, italiană şi rusă. Poate fi înregistrat pe un singur calculator sau pe o singură memorie USB, pentru un singur utilizator.

  * Selectați numărul de dicționare

Dicționar SIGN în REȚEA v7.1 cu 1 limbă străină pentru grupuri de utilizatori. La înregistrare veți alege o limbă, dintre engleză, germană, franceză, maghiară, spaniolă, italiană sau rusă. Se înregistrează o singură dată, pe un server local. Poate fi folosit simultan de numărul de utilizatori pe care îl selectați.

  * Selectați numărul de utilizatori simultani pentru 1 dicționar cu 1 limbă străină

Dicționar SIGN în REȚEA v7.1 cu 7 limbi străine pentru grupuri de utilizatori. Conține limbile: engleză, germană, franceză, maghiară, spaniolă, italiană şi rusă. Se înregistrează o singură dată, pe un server local. Fiecare limbă străină poate fi folosită simultan de numărul de utilizatori pe care îl selectați.

  * Selectați numărul de utilizatori simultani pentru 1 dicționar cu 7 limbi străine

Produsele comandate Utilizatori / dicționar Cantitatea Prețul unitar (fără TVA) TVA (%) Valoare (cu TVA)
1 buc. lei 0 0 lei


Persoana de contact:

Asigurați-vă că adresa e-mail este corectă deoarece la ea vă vom trimite confirmarea comenzii şi informațiile pentru înregistrarea dicționarului.

* Adresa e-mail

* Nume şi prenume

  Telefon


Calitatea de cumpărător:


Informații facturare:

Aveți adresa:

* Strada nr. ap.

* Localitatea

* Județul

* Țara


Confirmare

Aveți sediul social:

Sunteți PFA sau persoană juridică impozabilă din Uniunea Europeană, înregistrată în scopuri de TVA intracomunitar?

Ne pare rău, însă deoarece suntem neplătitori de TVA, cu excepția României NU vindem dicționare persoanelor juridice impozabile din Uniunea Europeană care sunt înregistrate în scopuri de TVA intracomunitar. Dacă locuiți sau aveți sediul în oricare altă țară din Comunitatea Europeană cu excepția României, puteți cumpăra dicționarele noastre doar ca persoană fizică sau ca firmă / asociație care NU este înregistrată în scopuri de TVA intracomunitar. Vă mulțumim pentru înțelegere.

PFA și persoanele juridice din România POT cumpăra dicționarele fără nici o restricție, indiferent dacă sunt sau nu plătitoare de TVA!

* Numele persoanei juridice

* CIF / CUI

* Strada nr. ap.

* Localitatea

* Județul

* Țara


Confirmare


Pentru a putea continua este necesar să completați toate informațiile de mai sus marcate cu *